Villa met verwarmd zwembad - Sainte-Maxime, Frankrijk

13 Juli 2021 - Philippa Dahl

€ 126.00

Deze mooie 165 vierkante meter 4 slaapkamers 4 badkamers 3 toiletten villa is ideaal gelegen in Sainte-Maxime. Het hotel ligt vlakbij, dicht bij het centrum en het strand, en u zult genieten van het niet gebruiken van de auto (aangezien het verkeer van mei tot oktober hoog is) om het zeer typische winkelgebied te bereiken: traditionele restaurants, terrasjes, levensmiddelen, boodschappen, bakkers, oude markt .. Deze wijk is een levendig en voetgangersgebied.

RARE at SAINTE-MAXIME: CENTRAL Villa aan zee!

Villa volledig gerenoveerd dit jaar, ontworpen door een architect, zeer licht en ruim, ingericht met alle moderne gemakken, en het slaapt 9 personen. Het interieur is comfortabel ... met opmerkelijk nieuw en hoogwaardig beddengoed. Een kingsize bed van 180 × 200 cm in de grote slaapkamer. Slaapkamer 2: Queen Size in 160 x 200 cm. Slaapkamers 3 en 4: 2 bedden per kamer in 90 x 200 (gescheiden of samen geplaatst). 2 babybedjes in optie. 3 grote tv's (een in de woonkamer, 2 andere in de grote slaapkamers). De 4 badkamers zijn elk uitgerust met een inloopdouche, met veel warm water.

Deze villa heeft ook een verwarmd zwembad (+ veel ligstoelen) en 3 terrassen (met 2 grote tafels, elk geschikt voor 10 personen) om buiten te eten of te genieten van het prachtige onbelemmerde uitzicht op zee. De andere uitzichten vanuit het huis zijn ook ongelooflijk. De locatie is echt een belangrijke troef: stel je voor dat je op minder dan 20 meter van de zee bent.

Optionele betalende dienst: Het zwembad kan op aanvraag worden verwarmd voor een temperatuur (van 1 april tot 30 oktober) bij 28 ° C. Het zwembad kan NIET worden verwarmd van 1 november tot 31 maart. Bijzonderheden: voor de maanden april, mei en juni; dan in september en oktober: een extra kost van 150 euro per week is vereist (betaling in contanten bij aankomst) om het verbruik van de warmtepomp te dekken. Voor de maanden juli en augustus = Geen extra kosten, voor een water van 28 ° C!

WIFI - BBQ - Parking - A / C Hoge kwaliteit - Tuin - Franse jeu de boules.

Alles is zeer modern en wordt geacht een hoog standaard comfort te bieden: beddengoed, beddengoed en handdoeken, douches en warm water, keuken en huishoudelijke apparaten, alle meubels en ligstoelen, airconditioning of verwarming (gecontroleerde thermostaat in elke kamer, stil systeem), binnen- en buitenverlichting, enz ...

4 slaapkamers (Quiet, Quality Bedding) voor 4 badkamers! 3 terrassen - 3 tv.